dijous, 17 de març del 2011

Presentació oficial Lleida Magical Lan Party 2011

L'Associació Save the Party, grup d'usuaris del Facebook "Volem la Lleida Lan Party JA!" i organitzadors de diverses parties de Lleida i voltants, conjuntament amb Internet Web Serveis, IWS, presentem una nova edició de l'antiga Lleida Lan Party, aquest cop renovada i amb una ubicació molt singular: el nou edifici Centre de Producció Audiovisual Magical Media, situat al al costat mateix del Castell de Gardeny.
Us proposem que volteu aquest blog que hem preparat durant mesos en secret, i a on estem volcant totes les nostres energies per que de nou Lleida tingui una party com es mereix. 
Dins trobareu totes les informacions per entendre l'esdeveniment, les activitats que es faran i altres qüestions. I com sempre estem a la vostra disposició per esclarir dubtes al formulari de contacte.

I recordar que aixó es farà gràcies al patrocini de Telefónica, i la col·laboració inicial de l'Ajuntament de Lleida, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, UdL-Escola Politècnica Superior, IES Lladonosa, IES Caparrella, Aeti, Ceei Lleida, Ponent 2002, Grup TiC, Mamomo.com, i Pub XL.