divendres, 11 de maig del 2012

Pagament Lleida Magical Lan Party

Hola a tots

Avís pels que pagueu amb transferència: s'apropa la Festa Major de Lleida i els bancs és possible que divendres facin poca feina... o sigui que si per casualitat feu l'ingrés entre divendres i diumenge abans de que es tanqui el plaç, envieu-nos correu a lleidalanparty@gmail.com amb un copy paste de la transferència feta, ja que triguen 2 o 3 dies laborables i us podrieu quedar sense plaça.



Aquest email ha estat enviat a tothom, però obviament només heu de fer cas aquells que no hagueu pagat.

Benvolgut participant de la Lleida Magical Lan Party 2012,
Aquest any entre el Paypal i a saber què, uns quants us heu quedat endarrerits a l'hora de pagar la vostra plaça. Ara ja arriba el moment de fer-ho o deixar-la lliure, ja que estem acabant les places de Party i si no heu de venir hi ha altre gent que si li interessa.
El que farem és el següent: donarem de plaç inexcusable fins al diumenge 13 de maig a les 23:59 hores per a que pagueu, igualment la inscripció estarà oberta fins a aquella hora. Les places que no hagin estat pagades aleshores seran anul•lades, sobretot per no posar infraestructures de més.
Per facilitar-vos el pagament us donem dos opcions més per fer-ho:
  • Fent un ingrés o transferència al compte de Caixabanc (La Caixa) 2100-2464-69-0200027308 amb titular: PONENT 2002 SERVEIS INFORMATICS S.C.P. Us recomanem anar en persona a una oficina de la Caixa i us estalviareu comissions. I SOBRETOT a la transferència o ingrés posar    "LMLP" i nick, nom i cognom del participant 
  • O passant per les oficines de Ponent 2002 al Parc Científic, en horari de 9 a 2 i de 4 a 7, trucant abans per assegurar-vos que estarem disponibles al 973.19.36.66. Diners exactes i en efectiu solament. Us donarem un rebut a canvi.
En ambdues possibilitats ingressant o portant la quantitat exacta de diners, no disposem de canvi ni acceptem comissions de les transferències. I si teniu molt clar que no podreu assistir a la Party, pel motiu que sigui i encara no heu realitzat el pagament, també us agrairíem si ens ho poguéssiu comunicar pel nostre mail lleidalanparty@gmail.com.
Un cop haguem certificat el cobrament rebreu un e-mail confirmat la vostra plaça.
Dubtes a lleidalanparty@gmail.com, com sempre.
Salutacions
L'Equip de la Lleida Magical Lan Party
PD: Recordeu d'agregar-vos al nostre grup de Facebook (els que no hi esteu encara)