diumenge, 22 d’abril del 2012

Visita guiada sobre la producció al Magical Media i les seves possibilitats técnico narratives

Dins del nostre objectiu de donar a conèixer el concepte MAGICAL, ja que fem l'activitat al seu recinte, us hem preparat una activitat adreçada a tots els interessats en el món audiovisual professional, tant pels que veniu a la party com per a qualsevol interessat no assistent.


Aquesta consistirà en una visita guiada per mostrar-vos com des del MAGICAL es dóna servei a la producció local i s'ofereixen possibilitats d'obrir camins a produccions més ambicioses. La visita la durà a terme en Pep Oriol, reconegut professional del sector a Lleida i un dels dissenyadors de tot el concepte MAGICAL.

Farem una presentació del complex audiovisual basada no tant en l'espai i l'equipament com en les possibilitats que s'ofereixen en l'àmbit de la producció de continguts. Començant amb la gestió d'un projecte audiovisual o musical i observant les variants tècniques que són possibles. Entrarem en detall en els diversos fluxos de treball i la forma de combinar-los per a cada servei del complex. Centrarem la sessió en diversos exemples (producció de notícies, estereoscòpia, tractament del so, cinema digital...) i els diferents nivells de complexitat i qualitat que es poden obtenir segons l'equip que s'utilitzi, a més de les dificultats tècniques que imposa el material més sofisticat. Es tracta, en sentit ampli, d'una introducció que haurà de servir per a que els futurs usuaris tinguin una idea clara del que poden obtenir amb el MAGICAL i l'estratègia de producció més adequada per assolir el millor rendiment amb el preu més ajustat.


Tot aixó en una sessió d'aproximadament de dues hores de durada, que es portarà a terme el dissabte 19 de maig a les 11 hores.
Les places son limitades a 20 persones, i l'assistència és gratuïta.



Per poder disposar de plaça ens heu d'enviar un mail a lleidalanparty@gmail.com amb les següents dades: nom, cognoms, mòbil, email i professió o estudis que curseu actualment.
Un cop finalitzades les 20 places ho anunciarem en aquest post.

Us hi esperem !